Over Ons

Home / Over Ons

Omdat wij zo genieten van onze camper, hebben wij besloten dit anderen ook te gunnen. Wat begon als een simpele hobby is uitgegroeid tot een kleine camperfarm. Wij zijn twee jonge en enthousiaste Volkswagen camper liefhebbers uit Zaandam, met een eigentijdse dienstverlening en een opvallend klantvriendelijke service en flexibiliteit. Wij brengen VW camper liefhebbers bij elkaar. Wij bieden verhuur van campers in heel Nederland, daarbuiten en het hele jaar door. Of het nu om hoogzomer in juli gaat of om overwinteren in december, wij bieden de mogelijkheid.

 

Wij presenteren hier onze vernieuwde website. Wij zijn trots op onze Volkswagen campers. Zeven dagen per week bereikbaar om u het beste te kunnen bieden. Iedere klant krijgt optimale service, kwaliteit en vriendelijkheid! Of het gaat om een weekend weg of een aantal weken genieten van de ‘slowtravel’. De klant en haar vakantie staat centraal.

 

Door in het voorjaar kijkdagen te organiseren, begint de vakantievoorpret al in een vroeg stadium. Wij stellen onze campers op ons privé terrein zo op, dat iedereen er gemakkelijk in- op en omheen kan. Alles mag getest worden en wij geven uitleg over het functioneren in een camper.

 

Doordat huureenvwcamper.nl alles in eigen beheer heeft, en het voor ons slechts hobby matig blijft kunnen wij u een fantastische verhouding bieden tussen prijs en kwaliteit.Voor elke prijsklasse en ieder type vakantie kunnen wij onze diensten aantrekkelijk aanbieden.

 

Wij wensen u veel plezier op onze website, Voor eventuele vragen staan wij u graag te woord.

 

De koffie staat klaar!

 

Erwin

Huureenvwcamper.nl

KIES UW CAMPER: